Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

February 24, 2013

Freebies : Kpop Header Part 1 (B1A4)


Assalamualaikum and annyeong!

Kali ni, NS nak bagi freebies header kpop pulak. Group B1A4. Korang minat tak? Ngee~ Yang ni header non-transparent. Biase-biase je header ni. Kalau nak, sila copy URL header. Then, kalau dah ambil tu, jemput-jemputla komen yup!

880x300

http://3.bp.blogspot.com/-F43ZfzajGcs/USjt2DkrR9I/AAAAAAAAEMI/b6UDk3wNuKQ/s1600/b1a4cd.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-LVXOXbIHaGE/USjt2kbi7VI/AAAAAAAAEMQ/HP-6Sp_QzSQ/s1600/hppy.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-TjVLJT2UCgU/USjt3Nd1U8I/AAAAAAAAEMU/UeOgoX9dP0w/s1600/ladu.jpg
*minat B1A4 sebab dieorang cute sangat!
Adios~

Freebies : Simple Header Part 1


Assalamualaikum and annyeong!

Hari ni NS rajin sikit. Jadi NS nak bagi freebies header yang sangatlah simple. NS ni bukan la kreatif sangat nak buat header yang DA BOMB gitu. Takat cukup makan boleh la (buta seni la katekan). Ni first time NS buat freebies header. Kalau nak, copy je URL header yang berkanan di mata. Dan jangan lupa tinggalkan komen yup!

850x268
http://3.bp.blogspot.com/-xugsOQPIljA/USjq11TW5TI/AAAAAAAAEMA/wp0B4nlA3PU/s1600/Untitled-1.png

http://3.bp.blogspot.com/-j7vx4eirqTA/USjqz-O-p8I/AAAAAAAAELo/IB2PPhlbQxc/s1600/Untitled-1+%25283%2529.png

http://4.bp.blogspot.com/-iO1fpNpzYG4/USjq0NdaE_I/AAAAAAAAELw/krCkFOdwAUo/s1600/Untitled-1+%25284%2529.png

http://4.bp.blogspot.com/-hLu1n5KBd0g/USjq0mxOSHI/AAAAAAAAEL0/oIZRNhw3Mgw/s1600/Untitled-1+%25282%2529.png
Papai~