Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

February 23, 2013

Freebies : Background Part 5 (Stripes)


Assalamualaikum and annyeong!

Hari ni NS nak bagi freebies background pulak. Kalau nak ambil, just tekan CTRL+C untuk copy URL background yang korang suke. Ngee~

http://4.bp.blogspot.com/-bWTbpTieI8Y/TtxTXbZ2ltI/AAAAAAAAEVI/5-JtC-0Sp54/s1600/pink.png

http://3.bp.blogspot.com/-ewzOfbeukdI/TtxThetpNBI/AAAAAAAAEVY/O-9BqBaVTIE/s1600/purple.png

http://4.bp.blogspot.com/-01VOIRCqWQA/TtxTsylLRPI/AAAAAAAAEVo/HUGuvHRj7mg/s1600/blue.png

http://3.bp.blogspot.com/-Uj09vYwIB5M/TtxUfHSY1yI/AAAAAAAAEWs/fJ6Lf-AYfQo/s1600/white.png

http://3.bp.blogspot.com/--MfbKoEhdGY/TtxT_wPzkfI/AAAAAAAAEV4/TmN2AIPnOC0/s1600/green.png

Credit to Mrsbeakyeol

Freebies : Background Part 4 (Star)

http://img2.news.zing.vn/2012/10/06/d4.jpg

Assalamualaikum and annyeong!

Epik tak gambar kat atas tu? Sweetkan. Awww~ Back to the title, NS sediakan background jenis star pulak. Kalau nak, just tekan CTRL+C pada URL yang dah disediakan.

http://mycutegraphics.com/backgrounds/stars/th-starbg9.gif
http://mycutegraphics.com/backgrounds/stars/th-starbg9.gif
http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/stars/starbg52.gif
http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/stars/starbg52.gif
http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/stars/starbg23.gif
http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/stars/starbg23.gif
http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/stars/starbg24.gif
http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/stars/starbg24.gif
Credit to the owner.
Ppyeong! 

Segmen : My BIAS, The Only One by AriShawol

Assalamualaikum and annyeong!

Sebelum tu, NS nak ucap thanks to ARI yang merupakan cik penganjur bagi segmen ni becoz susah payah jemput NS untuk join segmen kat atas. Kepada "kpopers" yang tegar gitu, bolehlah join segmen ni erk. Just klik pada banner yang cool ni untuk maklumat lanjut (ayat skema tak leh tahan).


Here we go~ Bias NS memang banyak (coz banyak sangat k-pop group sekarang ni~). Sebab segmen kat atas nak satu je bias yang minat gile-gile sampai nak pengsan, so NS pilih mamat kat bawah ni (scroll sikit).
.
.
.
.
.

Hye Myungsoo, look here!

Mesti ramai dah kenal dengan jejaka kat atas kan? (aci kerat jari kalau tak kenal). Oklah, NS just bagitau yang Kim Myungsoo a.k.a L ni daripada kumpulan INFINITE (yang NS minat gile tu). Dia ni merupakan vocal dalam group tu dan jugak face of the group

Btw, NS bukan minat gile-gile kat L ni sebab rupa paras dia (nampak sangat nipunye). Rupa tu pandang jugak la (sikit), ngee~. But apa yang buat NS tertarik dengan L ni sebab perangai pelik dia yang akan buat NS jadi %*!(@*#*(+@_#$~!@. L ni suka sangat berada dalam dunia dia sendiri tau. NS mula perasan perangai dia ni masa tengok INFINITE Ranking King! Tengah-tengah recording show pun, bulih lagi dia main dengan diri sendiri (nak kata mengelamun pun boleh jugak).

 
*faint

Selain tu, L ni jugak suka sangat ambik gambar (nak jadi cameramen kut). NS ada visit twitter L ni. Banyak gambar yang L dah snap and you know what, gambar tu sume cantik-cantik. Apa yang NS perasan la, L ni tak ambik gambar sendiri pun, dia banyak ambik gambar member dia je. Btw, I'm still enjoy it. Ni NS ada letak gambar yang disnap oleh boyfriend bias NS ni.




Aigoo, why so cute?

Haa, cantik tak gambar kat atas? Lawow kan. Hasil tangan Myungsoo~ (poyo je NS ni). NS rase sampai sini je NS nak story mory pasal bias NS ni. Memang banyak facts tentang L ni (korang boleh search google kalau nak tahu lebih lanjut, erk). Kredit to L.Kim.

NS tag segmen kat atas pada blogger yang cute macam kat bawah ni :-


Jangan lupa blogwalking blog tu.
Ppyeong!

Freebies : Background Part 3 (Flowers)

http://data.whicdn.com/images/48239822/animal_cable_ties_flexible_cute_rilakkuma_bear_cable_winder_for_iphone_ipod_1__large.png

Assalamualaikum and annyeong!

Kalau suka ambil, kalau tak suka pun kena ambil jugak! Haaa, juz kidding. Jangan lupa drop komen korang selepas ambil freebies ni. Thanks a lot~

http://www.mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg49.gif
http://www.mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg49.gif
http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg117.gif
http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg117.gif
http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg125.gif
http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg125.gif
http://www.mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg21.gif
http://www.mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg21.gif
http://www.mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg50.gif
http://www.mycutegraphics.com/backgrounds/flower/flowerbg50.gif
 Credit to the owner.
Papai.

Freebies : Background Part 2 (Polka Dots)

 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8hujjIOzO1rwtvigo1_500.png

Assalamualaikum and annyeong!

Apa khabar sume? Sihat? Kalau tak sihat, cepat-cepat makan ubat tau. Kali ni NS nak bagi freebies background jenis polka dots pulak. Comelkan corak polka dots ni. Kalau berkenan, boleh terus buat baju raya tahun ni. Ngee~

 Green Pink and White Polka Dot Background
http://www.mycutegraphics.com/backgrounds/dots/dotbg122.gif
http://www.mycutegraphics.com/backgrounds/dots/dotbg120.gif 
 http://www.mycutegraphics.com/backgrounds/dots/dotbg120.gif
http://www.mycutegraphics.com/backgrounds/dots/dotbg119.gif 
 http://www.mycutegraphics.com/backgrounds/dots/dotbg119.gif
http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/polkadot/cutesetbg8.gif 
 http://content.mycutegraphics.com/backgrounds/polkadot/cutesetbg8.gif
Credit to the owner.

Freebies : Background Part 1 (Lines)


Assalamualaikum and annyeong!

Hari ni NS nak bagi freebies background jenis LINE. Kalau nak, ambil je. Jangan memalu pulak.

http://1.bp.blogspot.com/-W94zHxpycj0/USIrYjUXd-I/AAAAAAAAEHo/AWSPwcNaWbQ/s320/pink.png
http://2.bp.blogspot.com/-FbqY_oNq5jI/ULuxPAUWgBI/AAAAAAAACfs/pNwEL8g8ciE/s320/line+background+blue.png
 http://1.bp.blogspot.com/-XErWdXv0Hic/USIrajMQ7EI/AAAAAAAAEHw/VnnSGDZ9Fo0/s320/line+pattern+white.png
 http://1.bp.blogspot.com/-Yk_B60DxAg0/ULuxRO2dJ-I/AAAAAAAACf4/QPAg4ukxrLY/s320/line+background+green.png
http://4.bp.blogspot.com/-4nPz8fqWhJo/USIrcBpu0UI/AAAAAAAAEH4/6yFQmwO06-Q/s320/line+pattern+white.png

Jangan lupa letak komen.
Ppyeong!