Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

February 23, 2013

Segmen : My BIAS, The Only One by AriShawol

Assalamualaikum and annyeong!

Sebelum tu, NS nak ucap thanks to ARI yang merupakan cik penganjur bagi segmen ni becoz susah payah jemput NS untuk join segmen kat atas. Kepada "kpopers" yang tegar gitu, bolehlah join segmen ni erk. Just klik pada banner yang cool ni untuk maklumat lanjut (ayat skema tak leh tahan).


Here we go~ Bias NS memang banyak (coz banyak sangat k-pop group sekarang ni~). Sebab segmen kat atas nak satu je bias yang minat gile-gile sampai nak pengsan, so NS pilih mamat kat bawah ni (scroll sikit).
.
.
.
.
.

Hye Myungsoo, look here!

Mesti ramai dah kenal dengan jejaka kat atas kan? (aci kerat jari kalau tak kenal). Oklah, NS just bagitau yang Kim Myungsoo a.k.a L ni daripada kumpulan INFINITE (yang NS minat gile tu). Dia ni merupakan vocal dalam group tu dan jugak face of the group

Btw, NS bukan minat gile-gile kat L ni sebab rupa paras dia (nampak sangat nipunye). Rupa tu pandang jugak la (sikit), ngee~. But apa yang buat NS tertarik dengan L ni sebab perangai pelik dia yang akan buat NS jadi %*!(@*#*(+@_#$~!@. L ni suka sangat berada dalam dunia dia sendiri tau. NS mula perasan perangai dia ni masa tengok INFINITE Ranking King! Tengah-tengah recording show pun, bulih lagi dia main dengan diri sendiri (nak kata mengelamun pun boleh jugak).

 
*faint

Selain tu, L ni jugak suka sangat ambik gambar (nak jadi cameramen kut). NS ada visit twitter L ni. Banyak gambar yang L dah snap and you know what, gambar tu sume cantik-cantik. Apa yang NS perasan la, L ni tak ambik gambar sendiri pun, dia banyak ambik gambar member dia je. Btw, I'm still enjoy it. Ni NS ada letak gambar yang disnap oleh boyfriend bias NS ni.




Aigoo, why so cute?

Haa, cantik tak gambar kat atas? Lawow kan. Hasil tangan Myungsoo~ (poyo je NS ni). NS rase sampai sini je NS nak story mory pasal bias NS ni. Memang banyak facts tentang L ni (korang boleh search google kalau nak tahu lebih lanjut, erk). Kredit to L.Kim.

NS tag segmen kat atas pada blogger yang cute macam kat bawah ni :-


Jangan lupa blogwalking blog tu.
Ppyeong!

4 comments:

  1. Annyeong :) Thanks sebab sudi join. Eh, L lagi. Omo, banyaknya peminat dia :3 Haha. Btw, don't forget to BW peserta lain eh :)
    Ppyong~

    ReplyDelete
  2. dari segmen sama :)

    http://catberrymilk.blogspot.com/2013/02/segmen-my-bias-only-one-by-arishawol.html

    L mmg cute laa :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.