Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

January 26, 2013

I Really Appreiate It ♥


Assalamualaikum and annyeong!

Tahun lepas (2012), NS ada buat carta vote for "k-pop boy group" favourite korang. Sesaja je buat carta tu. Nak penuhkan sidebar blog ni (tak pasal-pasal berat blog bertambah). Tapi, tak sangka jugak yang vote tu dapat sambutan erk (*happy). Erm, tak dapat gambaran lagi erk? Kat bawah ni ada gambar carta vote tu.
Klik untuk 'tumbesaran'
Carta ni dah diREMOVE dari sidebar

Ok, korang mesti nak tahu result vote tu kan, kan? But, sebelum tu, NS nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada sesiape yang sudi mengeVOTE boy group dalam carta tu walaupun tak tersenarai group fav korang (betul tak?). Nanti NS akan buat segmen lain pulak!

Kat bawah ni adalah resultnya. Tarikh undian ditutup pada 25 Jan 2013 (lamanya tempoh mengundi).

#1
Seperti dijangka, INFINITE memang mendapat tempat pertama di hati korang dengan jumlah undian sebanyak 29% (136). Maybe group ni dapat tempat pertama sebab blog ni banyak post pasal INFINITE kut (I'm Inspirit!). Nama blog pun dah nama InfiniteToBeast. Hehe~ Apa-apa pun chuka hae!

#2
Tempat kedua pulak Super Junior! Tak heran la coz memang group ni popular. Kat mana-mana majlis anugerah mesti SuJu akan bedal segala tropfi yang ada, erk? Tahniah buat SuJu (Kyu~)

#3
WoW! Fantastic Baby~ Sape yang tak kenal dengan group yang popular gila-gila ni. Lebih-lebih lagi kat Korea. Big Bang mendapat tempat ketiga dengan jumlah undian sebanyak 11.94% (56) . (Wow, T.O.P pandai pilih baju coz bahagian leher and tangan sama dengan rambut)

#3
Beast a.k.a B2ST mendapat carta ketiga. Kongsi nombor dengan Big Bang. Tahniah buat mereka sebab menang anugerah ape entah kat GDA (Golden Disk Award) Kuala Lumpur yang ke 27 (2013) baru-baru ni. *senyum

#4
Wah, SHINee dapat tempat keempat, beb! Minho shi, I'm watching your filming on Running Man ep 129. Minho ni nak sangat menang. Tapi nak wat macam mana, Sparta Kook terlebih kuat la pulak. (sob~sob~)

#5
Yo, Hottest! 2PM duduk tangga kelima dengan jumlah undian 4.9% (23). Dengar kata dieorang nak buat comeback, tapi tak tahula bilanye. (welcome back, Nickhkun nim~)

#5
Jeonjaengiya! Ok, MBLAQ mendapat undian yang sama dengan 2PM. Jadi group ni mempunyai peminat yang sama banyak dengan 2PM (ini semua, POYO!) Haha, tak semestinya. Dah sampai tarikh tutup undian tetap sama jadi macam gitu je lah undiannye. (don't hate me~)

#6
B1A4 ni boleh dikatakan group baru jugak. Tapi, lagu-lagu dieorang memang MELETOP gitu! (lebih-lebih la aku ni) Ape-ape pun, chuka hae!

#7
CN Blue mendapat tempat ketujuh dengan undian sebanyak 3.84% (18). Baru-baru ni dieorang ada wat comeback dengan lagu I'm Sorry. (I like eye smile's Jonghyun!)

#8
Dan group yang menduduki tangga ke lapan, TVXQ! Group ni mendapat undian sebanyak 3.62% (17). NS betul-betul rindu nak tengok dieorang berlima (termasuk Jaejong, Yoochun and Junsu) bergabung semula. But, its impossible right?

Sampai di sini saja pasal carta ni (tak de award pun). TQ for reading this entry! Carta tu tak penting pun, just for fun. Why so SERIOUS? 


Maaf penggunaan kata 'aku' kepada yang lebih berusia.
Annyeong!

2 comments:

  1. Err,bukan ke time Minho cast RM ep 129? Bkn ep 128.

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.