Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

February 2, 2013

Segmen Free Header + Review Blog by NFH

Assalamualaikum and annyeong!

Pagi tadi, NS ada blogwalking satu blog. Blog kak Huda. Cantik blog dia, lebih-lebih lagi header dia. Siap ada gambar Jang Geun Suk lagi. Tak kenal ke? Ala, yang berlakon dalam cerita You're Beautiful dan Love Rain tuh.

Sambil-sambil tu, NS ada TERnampak satu segmen. Segmen Free Header + Review Blog by NFH. Memandangkan syarat untuk sertai segmen tu tersangatlah sempoi dan simple, jadi NS pun joinlah. Kalau nak join jugak, meh sini eden tunjukkan banner dan syarat-syaratnya sekali.


Syarat :-

1. Follow Blog Huda - TEKAN SINI

2. Like Fanpage blog Huda - TEKAN SINI

3. Buat satu entry yang bertajuk, Segmen Free Header + Review Blog by NFH

4. Copy banner dekat atas tu dan letak dalam entry korang plus backlink banner tersebut kepada entry segmen ni.

5. Dah siap? Letak link korang dekat ruangan comment entry SAHAJA (entry lain tidak di terima).


Hadiah :-

2x Header untuk pemenang yang bertuah

2x Review Blog untuk pemenang yang bertuah

1x Bloglist untuk pemenang yang bertuah

*6 pemenang akan dipilih. Mungkinkah anda pemenang bertuah tu?*

Cara pemilihan pemenang :-

Mak cik dan Pak Cik Random.org

TAMAT Jam 9 Malam Ini (2/2/2013)

Okay, sekian terima kasih daun keladi!
Maaf penggunaan kata 'aku' kepada yang lebih berusia.
Ppyeong!

10 comments:

  1. hai awok . dari segmen sama . follow me back :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  2. good luck!

    salam dari http://farsyawidodo.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  3. dtg dari segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html..done follow

    ReplyDelete
  4. @Farsya Izzati Widodo > Salam.. Gud luck jugak!

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen y sama :)
    done follow awak #
    hope sudi follow back >.<

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  7. @Cik Fie > Thank you..^^ I will follow back.

    ReplyDelete
  8. @kekapas berceloteh > Okey, thanks..^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.