Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

March 18, 2013

Freebies : Cusor Part 2 (Girl Group)


Assalamualaikum and annyeong!

Hari tu NS ada cakap nak buat kpop cusor untuk girls group kan? So, tengah ada semangat kerajinan yang tinggi ni, NS nak bagi freebies cusor ni pada korang sumer. Sebab ni girls group, NS buat love tu warna merah kepinkngan gitu (*aik?). Macam biasa, kalau nak just klik pada cusor yang berkenan yer~


Sampai sini saje.
Ppyeong!

5 comments:

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.