Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

March 8, 2013

Freebies : Kpop Header Part 2 (Random)

//Hai//

Assalamualaikum and annyeong!

Mood buat header NS ni semakin menjadi-jadi sejak dua menjak ni. Ngee~ Actually, gambar header kat bawah ni semua bias NS (abis pecah rahsia, kekeke). Except Choi Minho. Coz dalam SHINee NS minat Taemin. Sebab pic Minho ni 'epic' gitu, jadi NS buat dulu header Minho (sabor yer Taeminie~). Header ni berukuran :-

880x330

 http://2.bp.blogspot.com/-nakBNNGni8M/UTgi-mE-Z9I/AAAAAAAAEek/CE_kh6PlpVc/s1600/Baekhyun.png

http://1.bp.blogspot.com/-UWjxbSxkfxM/UTlMFJAELNI/AAAAAAAAEfM/XBo0c8i3bgQ/s1600/Kyu.png

 http://1.bp.blogspot.com/-gYBlr3U4IEw/UTgjAqLsrPI/AAAAAAAAEe0/QgVate_m17Q/s1600/L.png

http://2.bp.blogspot.com/-Y6TgauJ0T7c/UTgjBQMiX8I/AAAAAAAAEe8/XTX9IHg42_s/s1600/Minho_Choi.png

Epic tak pic Minho ni?
Kalau berkenan, sila drop komen korang kat kotak komen.
Adios~

11 comments:

  1. annyeong!!~ nice header!!~ hmm, nak tanya. . .yang kyuhyun tu kan?? font dia apa ekk??>< sya cari font dia x jumpa :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erm, yang mane erk? Kalau font yg atas, Sketch Block. Kalau font yang bawah lak another night out. =)

      Delete
  2. wahh...cantik2 :D thanks sebab reply!! >< gomawo!!

    ReplyDelete
  3. sye ambik gambar header tu bole?

    ReplyDelete
  4. nak tanye..mcmne nak taruk header ni..banyak kali cube x bleh..tolonglah saya..

    ReplyDelete
  5. i'll take baekhyun and myungsoo >_< thank you very much! o/

    ReplyDelete
  6. Amik choi minho tau!Sebab saya minat dia!

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.