Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

March 26, 2013

Hadiah Segmen : Siapakah Top 5 Bias Saya by Arysha Part I


Assalamualaikum and annyeong!

Hai korang sumer! Seperti yang korang sedia maklum, NS merupakan sponsor hadiah bagi segmen kat atas. And Segmen : Siapakah Top 5 Bias Saya by Arysha ni dah pun selamat ditamatkan oleh tuan blog pada 26 Mac 2013. Awal sehari coz maybe dah takde orang nak join kut~

Erm, janji tetap janji. Dan mesti ditepati (cewahh). Hadiah yang NS sponsor takde lah GEMPAK sesangat. Biase-II je. Nak tahu ape dia? Just cusor nama dan button top BIAS korang!

SENARAI PEMENANG
Kat bawah ni NS akan tunjukkan contoh cusor yang NS buat. Khas untuk para pemenang segmen ni.

STYLE 1

STYLE 2

STYLE 3

Bagi para pemenang, kemukakan maklumat berikut :-
Style : 1/ 2/ 3
Nama Cusor : InspiritBaby (example)
Warna Tulisan : Semua warna (warna warni pun boleh)
Warna Love : Untuk Style 3 sahaja

Yang ni pulak top button BIAS korang! NS tunjukkan contoh top button tu erk.


Pemenang bertuah yang dapat top button BIAS ni, *wajib kemukakan maklumat di bawah :-
Nama bias korang :

NS harap, sesiapa yang menang tu, cepat-II bagi maklumat tentang hadiah korang erk (coz NS dah nak hiatus ni). Korang bulih letak maklumat tu kat comment box di bawah bagi memudahkan khirjor~ LOL. Akhir kata, tahniah buat para pemenang. Thanks a lot coz sudi join segmen ni. //throw heart*

Ppyeong!

3 comments:

  1. Yippie tak sangka pon menang!!
    Style : 3
    Nama Cusor : mrs krisuho
    Warna Tulisan : warna warni
    Warna Love : pink

    Jeongmal gomawo!!!!

    ReplyDelete
  2. wah!! x sangkenye kite menang!! baru nak mintak tolong ssape buat button TOP!! tolong buatkan gamba ZICO boleh!!!

    wahahaha, TAHNIAH kepada dirisendiri. /tetibe///

    ReplyDelete
  3. yey ! menang,keke ~ (ter over excited)
    style: 3
    -honeyL.Joe
    -warna light pink and purple (selang seli boleh tak?)
    love: merah

    **kamsahaeyo ~ \bow/

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.