Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

May 27, 2014

Freebies : Simple Header Part 5 (Random)


Assalamualaikum and annyeong!

Okay, setelah begitu lama NS ber'hiatus' akhirnya, NS kembali dengan blog yang still sama designnyer. Haha. Then, dapat  idea nak buat freebies header. Really simple freebies ni. Kalau nak, just tekan right click. then save! Header nie berukuran :-

850x200





Kyaaaaa! Korang dah tengok comeback INFINITE LAST ROMEO?? Memang best and ohsem gitu. Eps, my L.KIM. Heee. So, bersempena dengan comeback dieorang, NS nak bagi gift sikit pada INSPIRIT di luar sana. Kepada non-inspirit pun boleh amik.

That's all.
Ppyeong!

4 comments:

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.