Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

April 9, 2016

Trip to Country Garden Johor


Assalamualaikum.

Fuhhh, kejap je masa berlalu. Umur NS pun dah nak menjangkau 20-an. So, kena banyakkan kesedaran diri disamping berusaha untuk menjadi umat yang lebih baik, Inshaa Allah~

Maybe ramai orang dah tahu tempat yang NS pergi ni. Espcially orang JB, sebab tempat ni ada kat JB! (ok, tak lawak). NS pergi sini pun sebab abang ipar yang bawak jenjalan kat sini. Memang cantik Mashallah, pemandangan dia memang nampak natural. Dengan ada pancutan air terjun buatan, swimming pool, taman ala-ala fairytale cegituu. Haaa, apa lagi, jomla ke JB ni. Korang jangan ingat bila datang JB ni mesti pergi LEGOLAND je. Banyak lagi tau tempat-II yang menarik yang boleh korang melencong. Salah satunya kat sini la, la, la, la...

So boring dengar NS membebel, meh sini nak belanja gambar-II yang sempat NS snap kat sini~












Haaa, dah puas cuci mata? So apa lagi? Kalau dah merancang nak gi JB, korang masukkanlah country garden ni dalam list tempat korang nak pergi. Heee~

Tu saja untuk kali ni. Annyeong!

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.