Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

February 22, 2013

Freebies : Cute Icon


Assalamualaikum and annyeong!

Freebies ni sesuai sangat kalau nak letak di sidebar blog korang atau kat mana-mana yang korang sukalah. Cara nak ambil cute icon ni, korang klik pada icon yang korang berkenan, lepas tu drag icon tu pada tab yang lain (new tab). Jangan lupa tinggalkan komen korang kalau dah ambil icon kat bawa ni.~

Girly Stuff

                                                                                                            

Kawaii Icon

                  
                   

                   

                    
                   
                  


Barbie

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Mini Cute Icon

                                                                                                                                                                                                                                        

Cute Stuff

:86:   :30:  :a2:  :p:  :34:   :n:  blogger-emoticon.blogspot.com  blogger-emoticon.blogspot.com  :m:  :h:  :i:  :j:  :m:  :n:  :x:  :q:  :r:  :s:  :t: :v:  :w:  :y:   :a1:  :a2:    :19:  :20:  :21:  :22:  :24:  :27: :29:  :30:  :31:  :32:  :33:  :35:  :36:  :37:  :38:  :39:  :40:  :41:  :42:   :43:  :45:  :46:  :47:  :48:  :49:  :50:  :51:  :52:  :53:  :54:  :55:  :56:  :57:  :58:  :59:  :60:  :62:  :67:   :68:  :69:  :70:  :72:  :73:  :74:   :75:  :76:  :78:  :79:  :80:  :81:  :82:  :83:  :84:  :85:  :87:  :90:   :89:  :91:  :93:  :97: 

6 comments:

  1. NS. Boleh ajar cane nak buat yang MOVING MOVING comel kat setiap title NS ni taak? Terpeguuuuun seyh <3

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. assalam .. saya ambil untuk masukkan dlm segmen saya .. thanks yerp ..
    jemput ke sini jika ingin jadi sponsor :
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/11/sponsor-for-first-segmen-farhah.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.