Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

February 13, 2013

MKM 2'nd GIVEAWAY

Assalamualaikum and annyeong!

Ok, buat yang ke berapa kali entah NS nak join MKM 2'nd GIVEAWAY. Simple je segmen ni (sebab tulah NS join, hehe~). Thanks pada ARI SHAWOL coz sudi mengeTAG segmen ni pada NS (gomawo yo~).


Kalau korang nak tahu betapa simplenya syarat segmen kat atas ni, just klik je banner kat atas ni. 

NS tag segmen ni kepada blogger yang sporting macam kat bawah ni :-



dan


Ppyeong!

2 comments:

  1. hye
    dtg dr GA yg same ^^
    dtg singgah
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/mkm-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.