Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

March 11, 2013

Freebies : Cusor Part 1 (Boy Group)


Assalamualaikum and annyeong!

Ni baru first time buat cusor. Tak tahulah menjadi ke tak kat mata korang. NS buat boy group dulu. Girl group nanti dululah. Then, sebab ni boy group, NS buat love tu warna biru. Kalau nak, just klik pada cusor yang korang suka.


      Kalau dah ambik, silalah komen kat bawah erk. Nak tahu jugak komen korang pasal cusor ni. Ppyeong!

16 comments:

  1. Wow~~~ Mihi amik satu ye? *BigBang!!!* ><

    ReplyDelete
  2. Kitee amek satu taw . thanks :)

    ReplyDelete
  3. macam mana nak ambik? takde code?

    ReplyDelete
    Replies
    1. just tekan right click. then, copy url image. =)

      Delete
  4. NS,kalau guna blogskin boleh ke letak cursor nie?camne ekk?tolong boleh? :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. awk cari tutor 'cara letak cusor dalam blogskin'. pastu, ikut jer step2 dia. =)

      Delete
  5. saya amik satu yang exo k punye ^.^

    ReplyDelete
  6. Cute cursor ;) sy ambil satu okay :)

    ReplyDelete
  7. Cantikkk .. ! Nanak satuuu :) B1a4 :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.