Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

March 11, 2013

Segmen Ke Minta Tolong?

??

Assalamualaikum and annyeong!

Start the story. NS ni bukanlah kreatif sangat nak buat banner bagai. Tapi ada blog ni yang buat segmen/ pertolongan gitu untuk buat banner. Jadi NS pun join jelah. Walaupun tahu diri NS ni taklah sekreatif korang~

Ape orang kata "minat seni, tapi tak reti nak melukis" (*aik?). Macam tulah lebih kurang diri NS ni. NS tolong buatkan banner jelah. Kalau tuan blog tu suka, NS lagilah suka. Kalau tak suka, takpe. NS buat tayangan pic Seo Baby yang ciut miut tu kat sini.

http://3.bp.blogspot.com/-I7nW2ggrVUU/UTtrqSdQFMI/AAAAAAAAEfk/xfDNlaYN4Sk/s1600/anigif.gif

http://1.bp.blogspot.com/-ykjWZJdKJOM/UTt786Ax98I/AAAAAAAAEf0/c3lRGJbeX3Q/s1600/anigif.gif

 Dua banner je yang bulih NS buat. Dah kering idea nak buat design lain.
Ppyeong~

6 comments:

  1. commelllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh, biase-II je. Dh memang Seohyun tu comel~ Hope sukala, You're welcome.

      Delete
  2. comel ^^ banner first tu font apa ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh, TQ. Yg tu font Cocktail Bubbly. Gunalah, comel font tue~

      Delete

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.