Home Blogskin Cerpen Linkies Tutobies D'BOARD

March 20, 2013

Freebies : Top Button Part 2 (EXO)


Assalamualaikum and annyeong!

Hai, peeps! Bertemu lagi kita (kat alam maya je tau). Hari ni NS nak bagi button top EXO. Yang ni jenis chibi. NS buat top button sebab chibi ver. ni CUTE giler kut. Kalau korang truly EXOTICS, mesti kenalkan siapa empunya tuan bagi cartoon chibi kat bawah. Malas nak terang panjang-II, kalau nak just klik right pada pic yang korang suka, pastu SAVE. Then, jangan lupa tinggalkan komen yer. Thanks~













Yang NS dapat cam TAO je. Coz of the 'kayu'. Korang paham-II je lah.
Hehehe~
Ppyeong!

10 comments:

Assalamualaikum and Annyeong!
Tinggalkan komen korang yang 'cumil' tu kat sini.
Thank You.